logo

Kar, İstanbul'a geri döndü

Son günleri bahar havasında geçiren İstanbul'da, kar yağışı yeniden başladı. Akşam saatlerinde başlayan sulu kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini artırarak devam etti.

Son yılların en soğuk kışını geçiren İstanbul'da hava sıcaklığı yeniden düştü. Son birkaç haftayı bahar havasında geçiren İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı tekrar başladı. İlerleyen saatlerde rüzgarla birlikte etkisini daha da arttıran kar yağışı, sokakta yürüyen vatandaşları zor durumda bıraktı.
Öte yandan Kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırarak devam etmesi bekleniyor.
Kar yağışı Edirne-Çanakkale yolunda ulaşımı aksattı
Edirne'nin Havsa, Uzunköprü ve Keşan ilçelerinde etkili olan kar yağışı, sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Edirne - Çanakkale karayolu kısa süre içerisinde karla kaplandı. Uzunköprü - Keşan arasındaki ulaşım, Hamidiye rampasında bir TIR'ın kayması sebebiyle 2 saat durdu. Karda ilerleyemeyen çok sayıda ağır vasıta, küçük araçların da geçişini engelledi. Rampada uzun araç kuyruğu oluştu.
Bölge trafik ekipleri seyir halindeki sürücüleri durdurdu. Karayolları ekiplerinin yaptığı kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucu araçlar ilerleyebildi.
Zaman Online