logo

İzmir'de es-Sâdık Aleyhisselam programı

İzmir Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEV ) tarafından Peygamber (sas) Efendimiz’in dünyaya teşriflerini ifade eden 'Kutlu Doğum Haftası'nda hazırlanan "Mevlid 1433 es-Sâdık (sas) programı, 16 Nisan 2012 Pazartesi akşamı saat 20.30'da Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Geçmiş yıllarda tertiplediği "Mevlid 1430-el-Emin (sas)", "Mevlid 1431-el-Muallim (sas)" ve "Mevlid 1432-elBeşir (sas)" temalı programları ile izleyenlerine unutulmaz Mevlid Kandili geceleri yaşatan AKÇEV, bu serideki programlarına bir yenisini daha ekledi. AKÇEV’in bu seneki konusu "Mevlid 1433-es-Sadık(sas)".

Konuşmacı olarak Dr. Necdet Yılmaz'ın katılacağı programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, tasavvuf musikisi sanatçısı Fatih Koca konseri, Mevlid-i Şerif ve na’atler yer alacak.

Programa bu yıl geçen yıllardan farklı olarak manevi bir hazırlık olması, yüksek bir aşk ve heyecan duyulması düşüncesiyle, Peygamber Efendimiz’le kesintisiz iletişim vasıtası olan “Salavât-ı Şerife”lerin program gününe kadar okunup programda bağışlanması maksadıyla ’7 Milyar Ümmet İçin 7 Milyar Salavât-ı Şerife” adlı bir kampanya düzenlendi. İngilizce ve Arapça yapılan tanıtımlar sonucu dünyanın dört bir yanından katılımların olduğu “7 Milyar Ümmet İçin 7 Milyar Salavât” kampanyasına yoğun bir ilgi ve katılım gerçekleşti. Programda, 23 milyara ulaşan salâvatların kabulü niyazıyla duası da yapılacak.

AKRA FM