logo

Avrupa aile tanışma dinlenme eğitim programı 3 Nisan'da

Almanya Vision Zinde Derneği öncülüğünde organize edilen geleneksel Avrupa Aile Tanışma, Dinleme ve Eğitim Programı, Avrupa’nın birçok ülkesinden ailelerin katılımıyla 03-06 2015 Nisan tarihleri arasında Almanya'nın Oberwesel şehrinde gerçekleştirilecek.

Konusunun uzmanı konuşmacıların sunumlarının yanı sıra çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik etkinliklerin de yer aldığı programda bu yıl “Duyarlılık ve Gelişim” teması işlenecek. 

Programda Ekonomist Uğurlu Soylu “İnsan ve Gelişim; Sosyo Ekonomik Açıdan Farklı Bir Bakış” konusunda katılımcıları bilgilendirecek.

İlahiyatçı Hüseyin Şensoy ise  “Kur’an ve Sünnet Işığında Duyarlılık” konusunda katılımcılara hitap edecek.

Programda ayrıca Cumartesi akşamı Vision Zinde Gençlik tarafından hazırlanan; bayrak töreni, yemin töreni izcilik oyunları ve izci alkışı gibi izcilik çalışmalarından örnekler sunulacak.

Pazar akşamı yine Vision Zinde Gençlik tarafından “Duyarlılık ve Gelişim” konulu tiyatro gösterisi gerçekleştirilecek.

Almanya’da ilim, fikir ve gönül önderi merhum Mahmud Es’ad Coşan Hocaefendi’nin tavsiye ve yönlendirmeleriyle başlayıp 1994 yılından bu yana düzenli şekilde tertip edilen Aile Tanışma, Dinlenme ve Eğitim Programları Avrupa’nın birçok ülkesinden gönüllülerin buluşmasına, tanışmasına ve kaynaşmasına vesile oluyor. 

Server İletişim’in yayımladığı en son eserlerin de sergileneceği program 3 Nisan Cuma günü başlayıp 6 Nisan 2015 Pazartesi günü sona erecek. 

Programla ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt için visionzinde.eu adresi ziyaret edilebilir.