8 Ramazan 1445 | 19 Mart 2024 Salı

CANLI DİNLECANLI DİNLE

İlke ve Kriterler

Ana Sayfa Kurumsal İlke ve Kriterler
ear47mtete|2011D23D2509|AKRA|Page|PageText|0xfcffab19000000002a9d000001000300
 
 

MİSYONUMUZ


AKRA, insanlığın doğru bilgiye ulaşması, varoluş gayesini fark etmesi ve iç huzura ermesi için kaliteli ve özgün içerikleri etkili şekilde sunan bir medya kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

YAYIN İLKE VE KRİTERLERİ


AKRA, yaptığı tüm çalışmalarda küresel bir bakış açısı ile yüksek standartları hedefleyerek, evrensel etik kurallara uymayı ilke edinmiştir.

AKRA, insanlığın doğru bilgiye ulaşmasında rehberlik ve öncülük etmenin yanı sıra, varoluş gayesini fark etmesi ve iç huzura ermesi için kaliteli ve özgün içerik üreten bir yayın kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

Teknoloji değişim geçirse de içerik üretimlerimizin yayınlandığı tüm mecralarda ilke ve değerlerimiz geçerliliğini korumaktadır.

Doğruluk ve Güvenirlilik
Sağlam kaynak ve delillere dayanarak evrensel etik ve ahlak kurallarını esas alarak doğru ve güvenilir bilgiyi aktarmaktadır.

Bilinçli ve Sorumlu Yayıncılık
İçeriklerin yer aldığı tüm mecralarda yayınlanan çalışmalar kurum bakış açısında önem taşımaktadır. Bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla güvenilir kaynaklara yer vermektedir. 

İnsanlığın Yararını Gözetmek
Dünyadaki kültür çeşitliliğine yer veren, insan tabiatına uygun, bilgilendirici, nitelikli içerikler yayınlamaktadır.

Paydaş Olmak
Daha geniş kitlelere ulaşmak için tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya açıktır.

Yenilikçilik
Teknolojideki gelişmeleri ve kültürel değişimleri takip ederek farkındalık oluşturabilecek projeler ve çalışmalar hazırlamaktadır.

Sürdürülebilirlik
Yapılan tüm çalışmalarda uzun vadeli ve kalıcı sonuçlar elde edilmesini hedeflemektedir.